Posted on 21 september, 2020 · Posted in

Home / Winkel

KAWAI CA 59 Digitale piano

2749,00€2.599,00
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano
KAWAI CA 59 Digitale piano

Home / Winkel

KAWAI CA 59 Digitale piano

2749,00€2.599,00
Modelnummer: kawai-ca-59
Met de digitale piano CA59 presenteert KAWAI opnieuw een nieuw model uit de CA-serie. Uitgerust met het nieuwe Grand Feel Compact houten klavier, 3-voudige sensor techniek, Ivory Touch oppervlak en drukpunt simulatie zorgt het voor perfecte controle en maximale repetitie. De pianoklanken met Harmonic Imaging™ XL technologie en 88 toetsen sampling worden via het zeer uitgebalanceerde luidsprekersysteem perfect weergegeven. De grote OLED display maakt een zeer eenvoudige bediening en het gebruikmaken van een groot aantal opties mogelijk. Met de CA59 haalt u de klanken van de wereldberoemde concertvleugel "Shigeru Kawai EX", de legendarische Kawai "EX" en de Shigeru Kawai "SK-5" in huis. Speel deze vleugel op het eersteklas Grand Feel Compact houten klavier en beleef de natuurlijke sound via het krachtige luidsprekersysteem of via de nieuwe SHS koptelefoon technologie. U kunt de CA59 eveneens als bluetooth luidspreker voor uw muziek gebruiken.

Met een modern design en de attractieve kleurvariaties Premium rozenhout, Premium zwart gesatineerd en Premium wit is de CA59 qua prestatievermogen en waarde een perfecte aanschaffing voor iedere pianist.

Deze piano is ook te huur voor € 76,36 per maand (36 mnd.) in Zwart, Rosewood en Wit.
missing Option: Kleur
Kleur
Laden Beschikbare opties
missing Option: Verzending
Verzending
 • Zelf ophalen
 • Gratis bezorgen
Laden Beschikbare opties
Maximale hoeveelheid overschreden
Minimum aankoopbedrag van 0 is vereist
Maximale aankoopbedrag οf 0 is toegestaan
Uw prijs: €2.599,00
2599.000
Een eenmalige prijs van €2.599,00 zal worden toegevoegd aan uw bestelling.
fabrikant: Kawai
 • Beschrijving
 • Specificaties

Met de digitale piano CA59 presenteert KAWAI opnieuw een nieuw model uit de CA-serie. Uitgerust met het nieuwe Grand Feel Compacthouten klavier, 3-voudige sensor techniek, Ivory Touch oppervlak en drukpunt simulatie zorgt het voor perfecte controle en maximale repetitie. De pianoklanken met Harmonic Imaging™ XLtechnologie en 88 toetsen sampling worden via het zeer uitgebalanceerde luidsprekersysteem perfect weergegeven. De grote OLED displaymaakt een zeer eenvoudige bediening en het gebruikmaken van een groot aantal opties mogelijk. Met de CA59 haalt u de klanken van de wereldberoemde concertvleugel "Shigeru Kawai EX", de legendarische Kawai "EX" en de Shigeru Kawai "SK-5" in huis. Speel deze vleugel op het eersteklas Grand Feel Compact houten klavier en beleef de natuurlijke sound via het krachtige luidsprekersysteem of via de nieuwe SHS koptelefoon technologie. U kunt de CA59 eveneens als bluetooth luidspreker voor uw muziek gebruiken.

Met een modern design en de attractieve kleurvariaties Premium rozenhout, Premium zwart gesatineerd en Premium wit is de CA59 qua prestatievermogen en waarde een perfecte aanschaffing voor iedere pianist.

GRAND FEEL COMPACT MECHANIEK MET DRUKPUNT SIMULATIE EN HOUTEN KLAVIER MET IVORY TOUCH OPPERVLAK

Het model CA59 is voorzien van het nieuwe Grand Feel Compact Mechanik mechaniek met houten toetsen dat - dankzij de 90-jarige ervaring van Kawai in de pianobouw - een buitengewoon realistisch speelgevoel geeft. Alle 88 toetsen zijn compleet van lange houten delen vervaardigd, waarbij de witte toetsen - ter verbetering van de spelcontrole - voorzien zijn van een Ivory Touch oppervlak.

Elk van de 88 toetsen beweegt zich zacht op een balansbalk, zoals men dit van een akoestische vleugel kent. Dankzij de lange toetsen (in het bijzonder de lengte in het voorste gedeelte van de toets tot aan de balanspen) wordt het spel in het achterste gedeelte van de toetsen vereenvoudigd. Het Grand Feel Compact klaviermechaniek beschikt over hamers met een gegradueerd gewicht, tegengewichten in het basgedeelte en een drukpunt simulatie. Bovendien zorgt het 3-voudige sensor systeem voor een optimale repetitie en spelcontrole.

IMPONERENDE OPNAMEN VAN DE CONCERTVLEUGELS SHIGERU KAWAI SK-EX, DE KAWAI EX EN DE VLEUGEL SK-5 MET HARMONIC IMAGING XL EN 88-TOETSEN-SAMPLING

De CA59 reproduceert de bijzondere klank van de Kawai vleugels Shigeru Kawai SK-EX, Kawai EX en Shigeru Kawai SK-5. De wereldwijd in hoog aanzien staande Shigeru Kawai modellen worden vanwege hun heldere klank op hun waarde geschat en zijn steeds weer te vinden op de podia van grote concertzalen en conservatoria. Bovendien bevat de CA59 ook de bijzondere klank van de Kawai EX concertvleugel, die vaak internationaal door professionele pianisten wordt uitgekozen voor pianoconcoursen zoals het Chopin-, Tsjaikovsky- of het Rubinsteinconcours. Alle 88 toetsen van deze drie buitengewoon fraaie vleugelmodellen werden in een langdurige procedure opgenomen en geanalyseerd. De unieke karakteristiek van iedere afzonderlijke noot en de omvangrijke dynamiek van de klanken geven de pianist de mogelijkheid zijn emotionele spel tot uitdrukking te brengen … van het zachte pianissimo t/m het krachtige fortissimo.

GROTE KEUZE AAN EXTRA KLANKEN

Naast de realistische akoestische pianoklanken beschikt de CA59 over een omvangrijke keuze aan verdere klanken, zoals bijv. E-Piano´s, hammond- of kerkorgel, strijkers- of koorklanken, die de musicus de mogelijkheid geven tot een zeer afwisselend spel in de meest uiteenlopende genres. De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken (bijv. vleugel en strijkers) op het klavier mogelijk, terwijl de Split- resp. vierhandig modus een verdeling van het klavier in een linker en een rechter gedeelte mogelijk maakt. De betreffende volumebalans kan snel en eenvoudig met een druk op de knop worden ingesteld.

VIRTUAL TECHNICIAN INSTELLINGEN

Met de geïntegreerde Virtual Technician functie kan het klankkarakter van de geselecteerde akoestische pianoklank, cembalo- of E-Piano-klank eenvoudig veranderd worden. Zo kan men bijvoorbeeld de intensiteit van de snaren- en demperresonantie en de resonantie van de klankkast of ook het geluid van de terugvallende hamers instellen. Men kan zelfs de toonhoogte, het volume en de intonatie van de afzonderlijke tonen veranderen en vervolgens opslaan.

SOUNDSYSTEEM MET PREMIUM ONKYO TECHNOLOGIE

Door het gebruik van de ONKYO Premium Audio Technologie is het geluidsysteem van de CA49 nog helderder en krachtiger dan bij zijn voorganger. Signaalwegen zonder vervorming met maximale dynamiek bieden een hoge resolutie en een zuivere klank.

LUIDSPREKERSYSTEEM EN SHS KOPTELEFOON SOUND

De uitstekende klanken van de CA59 worden via een versterkersysteem met 4 luidsprekers en 2 x 50 Watt weergegeven: naar boven stralen 2 luidsprekers voor midden- en hoge frequenties uit en bovendien geven onder de speeltafel 2 luidsprekers voor lage en midden- frequenties de bassen weer. Daardoor komt de ruimtelijke klank van een vleugel optimaal tot ontplooiing.

Voor het spelen met koptelefoon biedt de CA59 verschillende aanpassingsmogelijkheden. De nieuwe "Spartial-Headphone-Sound" (SHS) technologie maakt een meer ruimtelijk luisteren via koptelefoon mogelijk, de hoogwaardige koptelefoonversterker biedt de hoogste klankkwaliteit en men kan zelfs het gebruikte koptelefoontype instellen om de klank aan open, half open, gesloten resp. In-Ear-koptelefoons aan te passen. Hierdoor kunt u zelfs langere tijd luisteren zonder moe te worden.

BLUETOOTH AUDIO / MIDI

Naast de USB-to-host aansluiting en de MIDI aansluitingen is de CA59 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw CA59 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Bovendien biedt de CA59 ook Bluetooth Audio met aptX compatibiliteit, zodat u bijv. muziek van uw smartphone snoerloos via de luidsprekers van de CA59 kunt weergeven.

USB TO DEVICE FUNCTIONALITEIT MET MP3/WAV OPNAME EN WEERGAVE

De CA59 is met USB aansluitingen uitgerust, die u niet alleen de mogelijkheid bieden tot het uitwisselen van MIDI gegevens met een aangesloten computer. U kunt bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het opslaan mogelijk van registratieplaatsen en songs (die in het interne geheugen van de CA59 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium of van het direct afspelen met het instrument van daarop opgeslagen MIDI-files zonder extra hardware nodig te hebben. Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingsartiesten in het MP3- of WAV-formaat is mogelijk. U kunt tevens uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld per e-mail aan uw vrienden sturen, de songs op een smartphone of computer beluisteren of op uw pc op een cd branden.

OMVANGRIJKE AANSLUITMOGELIJKHEDEN

Een groot aantal aansluitmogelijkheden zorgt voor optimale flexibiliteit, zoals bijvoorbeeld audio-uitgangen (LINE OUT) voor het aansluiten op een versterker voor het gebruik in grotere ruimtes (bijv. in kerken of scholen). Met de aansluitingen MIDI IN/OUT en USB to Host is een verbinding met computers of andere MIDI-apparaten mogelijk. Dankzij de stereo-audio-ingang (LINE IN) kan bijv. de audio-uitgang van een laptop of een tablet-pc direct aan de CA59 worden aangesloten en via de ingebouwde luidsprekers worden weergegeven.

VERSTELBARE LESSENAAR

De hoek van de lessenaar kan – net als bij een concertvleugel – worden veranderd om deze aan de positie van de speler aan te passen. Desgewenst kan men de lessenaar van de CA-serie ook helemaal horizontaal leggen.

GRAND FEEL PEDAALSYSTEEM

De CA59 is met het Grand Feel pedaalsysteem uitgerust. Bij dit door Kawai ontwikkelde systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (sustain, soft en sostenuto) overeen met het speelgevoel van de pedalen van een Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Ook met de correcte plaatsing van de pedalen werd rekening gehouden.

 • Klavier
 • Klavier
 • Grand Feel Compact
 • Toetsenmateriaal
 • hout
 • Toetsenoppervlak
 • Ivory Touch
 • Drukpunt simulatie
 • ja
 • Aantal sensors
 • 3
 • Aanslagdynamiekcurven
 • Light 1-4, Normal, Heavy 1-4, Off (Constant), User
 • Toetsenklep
 • ja, verzinkbaar
 • Klankopwekking
 • Klanksysteem
 • Harmonic Imaging™ XL, 88 toetsen sampling
 • Klanken
 • 44, vleugels: Shigeru Kawai EX, Shigeru Kawai SK-5, Kawai EX
 • Polyfonie
 • max. 256-stemmig
 • Virtual Technician
 • Voicing, Damper Resonance, Damper Noise, String Resonance, Undamped String Resonance, Cabinet Resonance, Key-off Effect, Fall-back Noise, Hammer Noise, Topboard Simulation, Decay Time, Release Time, Temperamant, User Temperament, Temperament Key, Stretch Tuning, User Tuning, Hammer Delay, Minimum Touch, User Key Volume, Half-Pedal Adjust, Soft Pedal Depth
 • Keyboard modi
 • Dual modus, Split modus, Vierhandig modus (incl. volume/balans regeling)
 • Galm
 • Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
 • Effecten
 • Mono Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Ensemble, Tremolo, Classic Tremolo, Vibrato Tremolo, Tremolo+Amp, Auto Pan, Classic Auto Pan, Auto Pan+Amp, Phaser+Auto Pan, Phaser, Classic Phaser, Phaser+Amp, Phaser+Chorus, Rotary (1~6)
 • Stemmingen
 • Equal (Piano Only), Pure (Major), Pure (Minor), Pythagorean, Meantone, Werckmeister III, Kirnberger III, Equal (Flat), Equal (Stretch), USER
 • Muziek/Opname
 • Metronoom/ Maatsoorten
 • 10 maatsoorten + 100 ritmes (tempo en volume instelbaar)
 • Recorder
 • USB geheugen: MP3/WAV opname en weergave, A-B Loop; Interne geheugen: MIDI 10 songs, 2 sporen – max. 90,000 noten
 • Lesson functie
 • 542 titels in totaal. Titels van Czerny, Burgmüller, Beyer, Bach, Chopin en Hanon (incl. muziek); titels van Alfred zonder muziek. Extra vingertraining met 4 toonladders (majeur, nat. mineur, harm. mineur, mel. mineur), 2 drieklank-, 2 cadens- en 2 akkoordoefeningen in steeds alle toonsoorten met beoordelingsfunctie
 • Piano Music songs
 • 29
 • Concert Magic songs
 • 176
 • Demo songs
 • 33
 • Features
 • Display
 • 128 x 64 pixels OLED-display
 • Bluetooth
 • Bluetooth Audio, Bluetooth MIDI (Ver. 4.0; GATT compatibel), conform met de Bluetooth Low Energy MIDI specificatie
 • Registraties
 • ja, 16 geheugenplaatsen
 • USB functies
 • weergave: MP3, WAV, SMF ; opname: MP3, WAV ; functies: Audio Overdub, Convert Song to Audio, Load internal song, Save internal song, Save SMF song, Load registration, Save registration, File delete, Format USB
 • Verdere features
 • Key Transpose, Song Transpose, Tone Control (incl. User EQ), Speaker Volume, Low Volume Balance, Tuning, Damper Hold, Split, Four Hands, Startup Setting, Factory Reset, Auto Display Off, Auto Power Off, SHS Mode, Phones Type, Phones Volume, Lower Octave Shift, Lower Pedal On/Off, Split Balance, Layer Octave Shift, Layer Dynamics, Dual Balance, MIDI Channel, Send PGM#, Local Control, Transmit PGM#, Multi-timbral Mode, Channel Mute, Bluetooth Audio, Bluetooth Audio Volume, Bluetooth MIDI, Audio Recorder Gain
 • Soundsysteem
 • Soundsysteem
 • 2 x 13cm en 2 x 8x12cm luidspreker
 • Vermogen
 • 2 x 50W
 • Opnamevermogen
 • 20W
 • Constructie
 • Pedalen
 • Grand Feel pedaal systeem: sustain (half pedaal mogelijk), soft, sostenuto
 • Lessenaar
 • extra breed, hoek verstelbar
 • Aansluitingen
 • LINE IN (Mini-stereo-jackplug), LINE IN niveau instelbaar, LINE OUT (L/MONO, R), LINE OUT regelaar, koptelefoon x 2 (Mini-stereo-jackplug en 6,3mm stereo-jackplug), MIDI (IN/OUT), USB to Host, USB to Device
 • Afmetingen
 • Hoogte in cm
 • 91,5
 • Breedte in cm
 • 142,5
 • Diepte in cm
 • 46,5
 • Gewicht in kg
 • 66
 • Kleur
 • Uitvoering
 • Premium zwart gesatineerd, Premium rozenhout, Premium wit gesatineerd

About the Author