Posted on 10 juni, 2021 · Posted in

Home / Winkel

KAWAI DG 30 Digitale Vleugel

5149,00€3.995,00
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel
KAWAI DG 30 Digitale Vleugel

Home / Winkel

KAWAI DG 30 Digitale Vleugel

5149,00€3.995,00
Modelnummer: kawai-dg30
Een moderne digitale piano in een compact vleugeldesign - dat is het concept van de nieuwe DG30.

Dit instrument verbindt Kawai's authentieke digitale piano klavier en klanktechnologie met het traditionele design van een vleugel in elegant zwart hoogglans. Als een fraai meubelstuk versiert de DG30 met zijn compacte afmetingen praktisch iedere ruimte. Door zijn compacte sierlijke vorm past deze vleugel zelfs op de kleinste plek.

Deze vleugel is ook te huur voor € 85,82 per maand.
missing Option: Kleur
Kleur
Laden Beschikbare opties
missing Option: Verzending
Verzending
 • Zelf ophalen
 • Gratis bezorgen
Laden Beschikbare opties
Maximale hoeveelheid overschreden
Minimum aankoopbedrag van 0 is vereist
Maximale aankoopbedrag οf 0 is toegestaan
Uw prijs: €3.995,00
3995.000
Een eenmalige prijs van €3.995,00 zal worden toegevoegd aan uw bestelling.
Categorieën: Kawai
fabrikant: Kawai
 • Beschrijving
 • Specificaties

VLEUGELDESIGN BIJ COMPACT FORMAAT

Een moderne digitale piano in een compact vleugeldesign - dat is het concept van de nieuwe DG30.

Dit instrument verbindt Kawai's authentieke digitale piano klavier en klanktechnologie met het traditionele design van een vleugel in elegant zwart hoogglans. Als een fraai meubelstuk versiert de DG30 met zijn compacte afmetingen praktisch iedere ruimte. Door zijn sierlijke en compacte vorm past deze vleugel zelfs op de kleinste plek.

AUTHENTIEK SPEELGEVOEL

Het Responsive Hammer III(RHIII)-mechaniek van de DG30 digitale piano beschikt over verschillende eigenschappen van een vleugelmechaniek die absoluut noodzakelijk zijn voor het omzetten van een realistisch verloop van de bewegingen. Niet op de laatste plaats dankzij de precieze 3-sensor-technologie mag de musicus een zeer natuurlijk speelgevoel verwachten. Het gewicht van de toetsen is gegradueerd teneinde de zwaardere hamers in de bas en de lichtere hamers in de discant van een mechanische piano waar te nemen, terwijl structurele versterkingen in het mechaniek een hogere stabiliteit bij fortissimo- en staccato-passages garanderen. Bovendien beschikt de DG30 digitale piano over „Ivory Touch“ toetsenoppervlakken van Kawai. Deze ondersteunen het spel door transpiratie van de vingers te absorberen. Bovendien is het klavier van de DG30 met een drukpunt simulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spel zorgt.

INDRUKWEKKENDE KLANK

De prachtige klanken van de SK-EX en EX concertvleugels zijn het hart van het nieuwe model DG30 van Kawai. Alle 88 toetsen van deze buitengewone instrumenten werden zorgvuldig opgenomen, precies geanalyseerd en worden bij het spelen op het instrument met een speciale procedure gereproduceerd.

De individuele opname van iedere toets op deze wijze en de weergave ervan garanderen een excellente geluidsweergave met het karakter van de opgenomen concertvleugels. Het spelen van deze klanken op het klavier van de DG30 is een unieke belevenis. De geïntegreerde galm ondersteunt de fraaie toon zeer levendig en realistisch.

Met de omvangrijke mogelijkheden van de Virtual Technician kunnen de klanken perfect worden aangepast. U kunt bijv. intonatie, snarenresonantie, demperresonantie, dempergeluid, hamergeluid en vele andere details afzonderlijk instellen.

Ook met vele andere klanken zoals de Shigeru Kawai SK5 vleugel, Electric Grand, nieuwe E-piano’s, nieuw clavecimbel enz. heeft de DG30 een overtuigende werking.

GRAND PERFORMANCE MET LUXE HOOGGLANS

De attractieve kast van de DG30 is van boven tot beneden in luxe zwart hoogglans met zilveren hardware voor een elegante moderne look gerealiseerd. Enerzijds minimalistisch, anderzijds traditioneel en steeds een blikvanger. 

Bij geopende klep openbaart de fraaie gepolijste houten zangbodem zich met de eveneens gepolijste binnenkanten.

Naast de vleugelfeeling is de DG30 evenwel een verbazingwekkend compact instrument met een diepte van slechts 87 cm. Omdat hij weinig plaats nodig heeft, kan de DG30 ook daar worden geplaatst waar een normale vleugel te groot zou zijn.                 

KLEP MET 2 STANDEN

De DG30 beschikt over twee steunen, waarmee de klep met twee hoeken kan worden geopend. Daarmee kan zowel de klank als ook de visuele indruk worden aangepast.

Bij gebruik van de langere steun voor de klep wordt de klep in zijn maximale positie gezet. Daarbij ontwikkelt de klank zich perfect in de ruimte. Met de kortere steun wordt de klank zachter en ook iets donkerder. 

BREDE, INSTELBARE LESSENAAR

De hoek van de lessenaar kan – net als bij een concertvleugel – worden veranderd om deze aan de positie van de speler aan te passen. Desgewenst kan men de lessenaar ook helemaal horizontaal leggen.

USB TO DEVICE FUNCTIONALITEIT MET MP3/WAV OPNAME EN WEERGAVE

U kunt bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB-stick opslaan of van een geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het opslaan mogelijk van registratieplaatsen en songs (die in het interne geheugen van de DG30 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium of van het direct afspelen met het instrument van daarop opgeslagen MIDI-files zonder extra hardware nodig te hebben. Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingskunstenaars in het MP3- of WAV-Format is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld per e-mail aan uw vrienden sturen, de songs op een smartphone of een pc beluisteren of op uw pc op een cd branden.

Het model DG30 is ook met een USB to host aansluiting uitgerust, die u de mogelijkheid geeft om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Bovendien beschikt de DG30 digitale piano over een reeks standaard aansluitingen zoals bijv. MIDI aansluitingen en Line-Level uitgangen voor het aansluiten aan externe versterkers om grote ruimtes of kerken met geluid te vullen.

SHS KOPTELEFOONSYSTEEM

Spatial Headphone Sound (SHS) is een speciaal kenmerk van de faciliteiten van de nieuwe DG30, dat de geluidsweergave van de akoestische pianoklank via koptelefoon meer ruimtelijke diepte verleent en bovendien de belevenis van het luisteren over een groter tijdsbestek verbetert.

BLUETOOTH AUDIO/MIDI

Naast de USB-to-host aansluiting en de MIDI aansluitingen is de DG30 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw DG30 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Of benut toch eenvoudig de Bluetooth Audio interface. Verbind gewoon uw smartphone met de DG30 en geniet van al uw muziek direct via het luidsprekersysteem van de CN39. Dit is vooral aan te bevelen bij het Play-Along.

OVERIGE FACILITEITEN

De sterke Lesson functie in de DG30 ondersteunt de pianist in spe bij het leren pianospelen door een geïntegreerde keuze van voor de pianoles typische etudes van Beyer, Czerny en Burgmüller alsmede de bekende Alfred pianocursussen. Iedere titel kan met een variabel tempo en individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat hij samen met uw spel voor zelfcontrole wordt opgenomen. Ook een vierhandig modus, die het gelijktijdig spelen van leraar en leerling in hetzelfde octaaf mogelijk maakt, is voorhanden.

GRAND FEEL PEDAALSYSTEEM

De DG30 is met het Grand Feel pedaalsysteem uitgerust. Bij dit door Kawai ontwikkelde systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (sustain, soft en sostenuto) overeen met het speelgevoel van de pedalen van een Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Ook met de correcte plaatsing van de pedalen werd rekening gehouden.

 
 • Klavier
 • Responsive Hammer III
 • Toetsenmateriaal
 • kunststof
 • Toetsenoppervlak
 • Ivory Touch
 • Drukpunt simulatie
 • ja
 • Aantal sensors
 • 3
 • Aanslagdynamiekcurven
 • Light 1/2/3/4, Normal, Heavy 1/2/3/4, Off (Constant), User Touch Curve
 • Toetsenklep
 • ja, verzinkbaar
 • Klankopwekking
 • Klanksysteem
 • Progressive Harmonic Imaging™, 88 toetsen sampling
 • Klanken
 • 355 klanken (incl. 9 drumsets), GM2 compatibel
 • Polyfonie
 • max. 256-stemmig
 • Virtual Technician
 • Smart Mode: 10 Presets; Advanced Mode: Intonation, Dämpferresonanz, Dämpfergeräusch, Saitenresonanz, Resonanz ungedämpfter Saiten, Gehäuseresonanz, Key-off Effect (inkl. Key-Off Release), Hammerrückfallgeräusch, Hammerverzögerung, Flügeldeckel, Decay Time, Soft Pedal Intensität, Anschlagdynamik Kurven (inkl. 2 User Kurven), Temperierung (inkl. User Temperierung), Grundton der Temperierung, Stretch Tuning, User Tuning, User Key Volume, Half-Pedal Adjust, Minimum Touch
 • Keyboard modi
 • Dual modus, Split modus, Vierhandig modus (incl. volume/balans regeling)
 • Galm
 • Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral; Parameter: Reverb Depth, Reverb Time
 • Effecten
 • Mono Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Ensemble, Tremolo, Classic Tremolo, Vibrato Tremolo, Tremolo+Amp, Auto Pan, Classic Auto Pan, Auto Pan+Amp, Phaser+Auto Pan, Phaser, Classic Phaser, Phaser+Amp, Phaser+Chorus, Rotary (1~6); Parameter: Dry/Wet, Time, Speed, Mono/Stereo, Accel./Rotary Speed – Parameters zijn afhankelijk van het effect.
 • Stemmingen
 • Equal (Piano Only), Mersenne pure (Major), Mersenne pure (Minor), Pythagorean, Meantone, Werckmeister III, Kirnberger III, Equal (Flat), Equal (Stretch), USER
 • Muziek/Opname
 • Metronoom/ Maatsoorten
 • 10 maatsoorten + 100 ritmes (tempo en volume instelbaar)
 • Recorder
 • USB geheugen: MP3/WAV opname en weergave, 16-sporen MIDI, A-B Loop; Interne geheugen: MIDI 10 songs, 2 sporen – max. 90,000 noten
 • Lesson functie
 • 558 titels in totaal. Titels van Czerny, Burgmüller, Beyer, Bach, Chopin en Hanon (incl. muziek); titels van Alfred zonder muziek. Extra vingertraining met 4 toonladders (majeur, nat. mineur, harm. mineur, mel. mineur), 2 drieklank-, 2 cadens- en 2 akkoordoefeningen in steeds alle toonsoorten met beoordelingsfunctie
 • Piano Music songs
 • 29
 • Concert Magic songs
 • 176
 • Demo songs
 • 32
 • Features
 • Display
 • 128 x 64 pixels OLED-display
 • Bluetooth
 • Bluetooth (Ver. 4,1; GATT compatibel) conform met de Bluetooth Low Energy MIDI specificatie, Bluetooth Audio
 • Registraties
 • ja, 16 geheugenplaatsen
 • USB functies
 • weergave: MP3, WAV, SMF ; opname: MP3, WAV ; functies: Audio Overdub, Convert Song to Audio, Load internal song, Save internal song, Save SMF song, Load registration, Save registration, File delete, Format USB
 • Verdere features
 • Key Transpose, Song Transpose, Tone Control (incl. User EQ), Speaker Volume, Line Out Volume, Tuning, Damper Hold, Startup Setting, Factory Reset, SHS Mode, Phones Type, Phones Volume, Lower Octave Shift, Lower Pedal On/Off, Split Balance, Layer Octave Shift, Layer Dynamics, Dual Balance, MIDI Channel, Send PGM#, Local Control, Transmit PGM#, Multi-timbral Mode, Channel Mute, Auto Power Off, Audio Recorder Gain, Bluetooth MIDI
 • Soundsysteem
 • Soundsysteem
 • 13 cm x 2, 8x12 cm x 2 (ONKYO)
 • Vermogen
 • 2 x 20W (ONKYO)
 • Opnamevermogen
 • 20W
 • Constructie
 • Pedalen
 • Grand Feel pedaal systeem: sustain (half pedaal mogelijk), soft, sostenuto
 • Lessenaar
 • extra breed, verstelbar
 • Aansluitingen
 • LINE IN (L/MONO, R), LINE OUT (L/MONO, R), koptelefoon x 2 (Mini-stereo-jackplug en 6,3mm stereo-jackplug), MIDI (IN/OUT), USB to Host, USB to Device
 • Afmetingen
 • Hoogte in cm
 • 89 (zonder lessenaar)
 • Breedte in cm
 • 147.5
 • Diepte in cm
 • 87
 • Gewicht in kg
 • 80
 • Kleur
 • Uitvoering
 • Zwart gepolijst
KeyboardPedalPiano SoundPiano ResonancePiano AdjustmentNo. of SoundsReverbBrillianceOther EffectsSpeakersOutput PowerHeadphone EnhancementsDisplayKey CoverMusic RestDimensionsWidthDepthHeightWeightAvailable FinishesBasic FunctionsInternal SongsSound DemoPiano MusicConcert MagicLesson SongsInternal RecorderTotal MemoryNo. of SongsPartsMetronomeTime SignaturesDrum RhythmsBluetooth *USB Audio RecorderRecord/PlaybackOther FunctionsApp FunctionsConnector JacksHeadphoneMIDILine OutLine InUSB to HostUSB to DeviceOthersPower ConsumptionPowerBenchHeadphonesSheet MusicOthers
・ Responsive Hammer III action
 - 88 keys
 - Grade-weighted hammers
 - Ivory Touch white key surfaces
 - Let-off simulation
 - Triple sensor key detection
 - Counterweights
・ Grand Feel Pedal System
 - Damper (with half-pedal support)
 - Soft
 - Sostenuto
・ Progressive Harmonic Imaging (PHI)
 - 88-key stereo sampling
 - SK-EX, SK-5, EX recording
 - 256 note maximum polyphony
・ Acoustic Rendering
 - Damper Resonance
 - String Resonance
 - Undamped String Resonance
 - Cabinet Resonance

・Virtual Technician (19 parameters)
 - Touch Curve (incl. User Touch Curve)
 - Voicing (incl. 88-key User Voicing)
 - Damper Resonance
 - Damper Noise
 - String Resonance
 - Undamped String Resonance
 - Cabinet Resonance
 - Key-off Effect
 - Fall-back Noise
 - Hammer Delay
 - Topboard Simulation
 - Decay Time
 - Minimum Touch
 - Stretch Tuning (incl. 88-key User Tuning)
 - Temperament (incl. User Temperament)
 - Temperament Key
 - Key Volume (incl. 88-key User Key Volume)
 - Half-Pedal Adjust
 - Soft Pedal Depth

・Virtual Technician Smart Mode (10 presets)

355 voices (incl. 9 drum kits), GM2 compatible
6 types
24 types
13 cm x 2 (woofer)
10 x 2 (top speaker)
40 W (20 W x 2)
Spatial Headphone Sound
Headphone Type
128 x 64 pixel OLED
Sliding type
Collapsible type (3 angle adjustability)
147.5 cm (58")
87 cm (34 1/4")
89 cm (35") [music rest flat]
104 cm (41") [music rest raised]
136.5 cm (53 3/4") [topboard fully open]
80 kg (176 lbs.)
Ebony Polish (DG30EP)
Dual
Split
Four Hands
Transpose
Tuning
Registration
Startup Setting
32 songs
29/42 songs *
176 songs
Burgmüller 25 (25 Etudes Faciles, Opus 100)
Czerny 30 (Etudes de Mécanisme, Opus 849)
Czerny 100 (Hundert Übungsstücke, Opus 139)
Beyer 106 (Vorschule im Klavierspiel, Opus 101)
J.S. Bach: Inventionen
Sonatinen Album 1
Chopin Walzer (Chopin waltzes series 1-19)
Alfred’s Premier Piano Course Lesson 1A
Alfred’s Premier Piano Course Lesson 1B
Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1A
Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1B
Alfred’s Basic Adult Piano Course Lesson Book Level 1
approximately 90,000 notes
10 songs
2 part
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8
100 patterns
Bluetooth (Ver. 4.1; GATT compatible)
Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant
Bluetooth Audio with aptX support
MP3
WAV
SMF (16 track recording)
Overdubbing
Re-record SMF
PianoRemote (iOS/Android)
PiaBookPlayer (iOS/Android)
1 x 1/4", 1 x 1/8" Stereo jacks
MIDI IN, MIDI OUT, Bluetooth MIDI *
1/4" L/MONO, R [unbalanced]
1/4" L/MONO, R [unbalanced]
-
20 W
Power cable
AC adaptor (PS-154)
Fixed-height or height-adjustable bench *
Headphone hook
Classical Piano Collection *
Classical Lesson Scores *
Finger Exercises
Warranty Card *
Owner's Manual
Internal Song Lists

About the Author