Piano Leasen

Let op! Geld lenen kost geld

Het Leasen van een piano – Kopen met maandelijks betaalgemak

Het is bij ons ook mogelijk om een piano te leasen door middel van Financial Lease.

Als u de koopprijs van de piano van uw keuze niet in één keer kunt voldoen maar deze graag in termijnen wilt betalen is een piano leasen mogelijk een heel interessante optie voor u. U kunt het gehele bedrag via ons laten financieren, of na een aanbetaling een gedeelte daarvan. De maandelijkse afbetaling hangt af van de hoogte van het leasebedrag en de looptijd van de lening. Hoe langer de looptijd van de lening, hoe lager het maandbedrag.
Over het uitstaande bedrag betaalt u echter wel rente. Door tussentijdse aflossingen of een eindbedrag ineens kunt u de rente die u betaalt echter aanzienlijk beperken.

De voordelen van het leasen van een piano bij Aad Veldhuis PianoVerhuur en Verkoop zijn duidelijk:

  • U wordt direct eigenaar van de piano
  • U profiteert direct van een hoge contantkorting
  • U bepaalt zelf in hoeveel termijnen u de piano afbetaalt
  • U kiest zelf daarmee de hoogte van uw termijnbedrag
  • U kunt zonder boete  tussentijdse aflossingen doen, en daarmee de lening op elk moment ook beëindigen
  • Door tussentijdse aflossing beperkt u de rente die u over de lening betaalt
  • U zit niet vast aan minimumperiodes en bent op elk moment flexibel in uw afbetalingen
  • Garantie en Service door een vertrouwd en solide pianobedrijf

 

Het leasecontract wordt na toetsing van uw aanvraag aan u aangeboden door Santander Consumer Finance Benelux BV. Er vindt een toetsing en registratie plaats door het BKR.
Aad Veldhuis PianoVerhuur en Verkoop  treedt daarbij op als vrijgestelde bemiddelaar en verzorgt de kredietaanvraag voor u. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Met onderstaande calculator berekent u zelf uw leenmogelijkheden, bepaalt u zelf uw termijnen en uw maandelijkse aflossing:

 

Wij verzorgen een aanvraag voor u vanaf een bedrag van € 1000,-. Uw minimum leeftijd is daarbij 18 jaar.
Indien u een aanvraag wilt doen verzoeken wij u om een bankpas, een Europees Identiteitsbewijs en een bewijs van uw woonlasten mee te nemen. Na goedkeuring door de financieringsmaatschappij bezorgen wij uw instrument. Dit doen wij zonder extra kosten, behoudens in geval van bijzondere transportomstandigheden.