Contact

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11.00 – 18.00 uur, maar werken graag op afspraak, omdat wij niet altijd (bijv. wegens transporten) op de zaak aanwezig kunnen zijn, maar zijn daarin zeer flexibel: elke dag, ook ‘s avonds en in het weekend.
Op zondag maken wij afspraken vanaf 12.00 uur.
Uiteraard is deze afspraak altijd geheel vrijblijvend. U kunt dan rustig en ongestoord – ook niet door andere bezoekers – alle instrumenten (laten) bespelen en vergelijken, en alle vragen stellen die voor u belangrijk zijn.

Kinderen zijn welkom
Wij hebben op deze wijze alle tijd voor u, ook als u een eerste keer alleen voor informatie wilt komen. Ook als u enige tijd, ongestoord door onze aanwezigheid, in onze zaak instrumenten wilt uitproberen en vergelijken, is dat zeker mogelijk. Indien u een piano wilt uitzoeken voor uw kinderen zijn ze van harte welkom. Neem ze dus gerust mee, dan kunnen ze helpen kiezen.


Waar vindt u ons?
Wij zijn gevestigd in de Amsterdamse Rivierenbuurt. De Reggestraat is een zijstraat van de Churchill-laan, dicht bij het Victorieplein. De enige pianowinkel in Amsterdam Zuid. Vanaf de ringweg A10 bereikt u ons binnen 5 minuten. U kunt direct voor de deur parkeren!

Aad Veldhuis Pianoverhuur
Reggestraat 7 – 8
1078 CX Amsterdam
tel/fax: 020 – 671 3678
e-mail: info@veldhuispianoverhuur.nl

No results found in this location. Please try again.

No results found in this location. Please try again.