Huur Voordeel Plan

Het Huur Voordeel Plan is een vorm van Piano Leasen met dubbel voordeel. Het combineert de voordelen van eerst huren en uitproberen met het contantvoordeel van direct kopen, en is speciaal voor u ontworpen indien u nog niet weet of u definitief tot aanschaf van een piano, silent piano, digitale piano of vleugel wilt overgaan. U of uw kind begint pas met pianospelen, of u neemt de draad na lange tijd weer op en u vraagt zich af of het enthousiasme blijvend is. Wij bieden u de mogelijkheid om een piano of digitale piano van uw keuze, nieuw of gebruikt, te huren met de mogelijkheid op elk moment deze piano met korting aan te schaffen. Of u nu na 3 maanden of na 30 maanden of later de piano definitief aankoopt….., u krijgt geen boete maar een bonus! U ontvangt op elk moment, na aftrek van alle huurtermijnen, alsnog 10% korting op het resterende koopbedrag.

Zo kunt u uw gekozen piano ook eerst uitproberen om te zien of de piano echt aan al uw wensen voldoet, of deze omruilen voor een ander model.

Echter, als u na enige tijd toch zou besluiten om te stoppen met pianospelen is het een prettig idee niet meer huur te hebben betaald dan nodig is! U kunt met dit huurkoop systeem voor een piano sparen, maar indien u de huur tussentijds beëindigt kunt u ook veel geld besparen! Hoe kan dat?


 

Hoe werkt het?

Voor akoestische piano ‘s, silent piano’ s en vleugels:


  • Huurprijs is per maand 1/60 deel van de aanschafwaarde.

  • De huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden en maximaal 60 maanden, en is na 12 maanden per maand opzegbaar.

  • Na 60 maanden (5 jaar) wordt u automatisch eigenaar van de piano.

Ook tussentijds kunt u op elk moment het huurcontract omzetten in een koopcontract. Ook dan ontvangt u een Koop Voordeel van 10% van de resterende afkoopwaarde.

U betaalt geen rente, geen borg, geen verzekeringspremie, en uw termijnbedrag ligt vast tot de piano is afbetaald. Eenvoudig en ideaal als u de piano eerst wilt uitproberen voor u deze definitief wilt aankopen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Actie: Indien u echter de huur tussentijds wilt beëindigen ontvangt u een huurkorting achteraf van 25% van de betaalde huur na de minimumperiode van 12 maanden.

Voorbeeld:


  • Yamaha piano t.w.v. € 4.800,-

  • Huurprijs/afbetaling € 80,- per maand. Na 60 maanden bent u automatisch eigenaar.

  • In het geval dat u bijvoorbeeld de piano na 3 jaar toch niet zou willen aanschaffen en de piano weer retour laat bezorgen heeft u recht op teruggave van 25% van de betaalde huur over de laatste 24 maanden. Dat is een besparing van 24x € 20,- = € 480,- retour.
  • Wilt u de piano na 3 jaar juist wel in één keer afbetalen dan ontvangt u een korting van 10% over het nog te betalen bedrag. Dat is een besparing van 10% van € 1920,- = € 192,-.

  • Dat is met recht een Huur Met Dubbel Voordeel Plan en bovendien uniek in Nederland!

Huur Voordeel Plan voor Kawai, Roland en Yamaha digitale piano’s:
– De huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 en maximaal 36 maanden.
– Na 12 maanden is de overeenkomst per maand opzegbaar.
– Na 36 maanden bent u automatisch eigenaar van de piano.
– Indien u echter na 12 maanden de huur tussentijds wilt beëindigen ontvangt u een huurrestitutie achteraf van 25% van de betaalde huur na de minimumperiode van 12 maanden.

 

Ook tussentijds kunt u op elk moment het huurcontract omzetten in een koopcontract. Ook dan ontvangt u een Koop Voordeel van 10% van de resterende afkoopwaarde.

U betaalt geen rente, geen borg, geen verzekeringspremie, en uw termijnbedrag ligt vast tot de piano is afbetaald. Eenvoudig en ideaal als u de piano eerst wilt uitproberen voor u deze definitief wilt aankopen.

Let op! Sommige duurdere modellen met een adviesprijs boven € 3000,- worden aangeboden in een Huur Voordeel Plan van maximaal 60 maanden.
Daardoor kan de maandprijs lager zijn dan van andere voordeliger modellen.
Zo kan een Topkwaliteit piano bij een lager budget toch in uw bezit komen!

Piano ’s met een adviesprijs lager dan € 1000,- worden aangeboden in een Huur Voordeel Plan van 24 maanden.

Klik en kijk ook voor onze unieke omruil garantieregeling voor digitale piano’s!