Piano Occasions – digitaal en akoestisch

Onze Marktplaats voor piano’s…

Wij verhuren nieuwe en gebruikte piano’s. Maar als extra bieden wij ook een ruime keuze in occasion piano’s, 

Dit zijn digitale of akoestische instrumenten die reeds eenmaal of enige malen zijn verhuurd en soms nauwelijks zijn gebruikt. Maar wij verkopen deze na enige jaren voor marktplaatsprijzen, terwijl ze van binnen en van buiten nog in goede tot zeer gave staat zijn. Met een garantie van 2 tot 5 jaar, en een onberispelijke service en nazorg, zodat u zonder risico en nare verrassingen achteraf verzekerd bent van een juiste aankoop.

Dit betreft een selectie van zwart hoogglans, noten, mahonie, of teak-kleurige instrumenten die wij sterk afprijzen als wij ruimte moeten maken voor veelgevraagde nieuwe modellen. Hier kunt u dus sterk uw voordeel mee doen zonder op kwaliteit te hoeven inboeten.


  • De korting bedraagt 20-40% van de normale winkelwaarde

  • Transport naar de begane grond is gratis. Transport naar boven: prijs in overleg

  • Servicestemming thuis gratis

Onze piano aanbiedingen voor deze maand zijn:

Merk, hoogte, kleurAdviesprijsKortingContantprijsGarantie
Fuchs & Möhr 104 cm noten€ 1.395,-€ 400,-€ 995,-2 jaar
Rönisch 118 zwart hoogglans€ 2.950,-€ 500,-€ 2.450,-5 jaar
Kawai MP7SE occasion 11 mnd.€ 1789,-€ 589,-€ 1200,-5 jaar

Dit is slechts een selectie uit het aanbod aan occasionpiano’s. Vooral in akoestische piano’s in zwart hoogglans is het aanbod groter dan wij hier aangeven. Het gaat dan om jonge occasions in nieuwstaat, met prijzen tussen € 2.500,- en € 4.000,-, terwijl de nieuwprijs daar ver boven ligt. Een piano die enkele jaren is gebruikt klinkt vaak beter dan een nieuwe omdat de klank tot ontwikkeling is gekomen.

Kawai K18-AT Silent Piano- Occassion 2004

Bij een silent-uitvoering levert u niets in op de akoestische kwaliteit. Er wordt extra techniek aan toegevoegd zodat de piano stil (silent) kan worden gebruikt via een hoofdtelefoon. Deze piano is in nieuwstaat!
Adviesprijs € 5950,- inclusief pianobank
Huur Voordeel Plan min. 12 mnd. per maand € 99,17
Contantprijs € 5355,-
Zie: https://www.kawai.co.uk/products/archive/k18eat/ 

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kawai K15 Occ. 2018 + nieuw Genio Silent Systeem

Bij een silent-uitvoering levert u niets in op de akoestische kwaliteit. Er wordt extra techniek aan toegevoegd zodat de piano stil (silent) kan worden gebruikt via een hoofdtelefoon.
Prijs € 5585,- inclusief pianobank
Huur Voordeel Plan min. 12 mnd. per maand € 93,08 

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoge kortingen

Ook krijgen wij regelmatig digitale piano’s terug uit de eerste verhuur. Deze piano’s worden dan met hoge korting onder de volledige 5-jarige garantie van een nieuwe digitale piano aangeboden. Deze garantie kunnen wij aanbieden omdat wij uitsluitend de duurzame merken piano’s in ons aanbod hebben. Voor het laatste actuele aanbod: bel 020-6713678

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het actuele aanbod