Contact

Openingstijden

 

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11.00 – 18.00 uur, maar werken graag op afspraak, omdat wij niet altijd (bijv. wegens transporten) op de zaak aanwezig kunnen zijn, maar zijn daarin zeer flexibel: elke dag, ook ‘s avonds en in het weekend.
Uiteraard is deze afspraak altijd geheel vrijblijvend. U kunt dan rustig en ongestoord – ook niet door andere bezoekers – alle instrumenten (laten) bespelen en vergelijken, en alle vragen stellen die voor u belangrijk zijn.

Let op: Wij zijn gedurende de Coronacrisis gewoon open op afspraak. U bent van harte welkom om piano ’s te bezichtigen en uit te proberen. Ook zijn wij voor informatie via mail en telefoon dagelijks aan de slag. Bestellingen kunt u veelal ook telefonisch en online met ons regelen.

— Wij handelen strikt volgens de richtlijnen van de Regering en het RIVM.
— Daarnaast maken wij tijdelijk als extra alleen afspraken met maximaal 2 personen tegelijk.
— U ontmoet dan ook geen andere klanten in de winkel.
— Wij vragen u om bij binnenkomst de handen te wassen. 
— Na uw bezoek worden piano ’s die bespeeld zijn nauwkeurig gereinigd voor een volgende bezoeker binnenkomt. Desgewenst kunt u ook na afloop van uw bezoek de handen wassen of desinfecteren.

Kinderen zijn welkom
Wij hebben op deze wijze alle tijd voor u, ook als u een eerste keer alleen voor informatie wilt komen. Ook als u enige tijd, ongestoord door onze aanwezigheid, in onze zaak instrumenten wilt uitproberen en vergelijken, is dat zeker mogelijk. Indien u een piano wilt uitzoeken voor uw kind is deze ook van harte welkom. Neem uw kind dus gerust mee om u te helpen kiezen.


Waar vindt u ons?
Wij zijn gevestigd in de Amsterdamse Rivierenbuurt. De Reggestraat is een zijstraat van de Churchill-laan, dicht bij het Victorieplein. De enige pianowinkel in Amsterdam Zuid. Vanaf de ringweg A10 bereikt u ons binnen 5 minuten. U kunt direct voor de deur parkeren!

Aad Veldhuis Pianoverhuur
Reggestraat 7 – 8
1078 CX Amsterdam
tel/fax: 020 – 671 3678
e-mail: info@veldhuispianoverhuur.nl