Garantie

Al onze instrumenten verkeren technisch en muzikaal in een optimale conditie. Daarom durven wij op elke nieuwe door ons geleverde nieuwe piano of vleugel 10 jaar garantie te geven, en 5 jaar op elke gebruikte piano.

Volledige garantie

Wij bedoelen hiermee volledige garantie. Wij geven ook garantie op de zangbodem van elk instrument, dat valt normaal niet binnen de standaardvoorwaarden. De zangbodem is het hart van elke piano en over de goede werking daarvan geven wij u graag deze zekerheid. Dit kunnen wij doen omdat wij uitsluitend werken met geselecteerde instrumenten en niet van alles maar kopen omdat je het ook kunt verkopen. Dit risico nemen wij van u over omdat u dat van ons mag verwachten.

Deze verstrekkende garantie geldt dan indien de piano elke zes maanden door een van onze drie stemmers/technici wordt gestemd en onderhouden.

Garantieregeling voor digitale piano’s: Let Op!

Voor alle door ons geleverde digitale piano’s geldt een garantietermijn van 5 jaar. Uitsluitend bij ons bedrijf betekent dit in de eerste 2 jaar ook een omruilgarantie voor een nieuw exemplaar. Dit kunnen wij doen omdat wij uitsluitend met de grote 3 merken voor digitale piano’s werken:


  • KAWAI

  • Yamaha

  • Roland

Indien een door ons geleverde digitale piano binnen de omruil-garantietermijn van 2 jaar een mankement vertoont dat tijdens normaal gebruik is ontstaan geven wij direkt een nieuw exemplaar ter vervanging mee, met weer een garantietermijn van 5 jaar op dat nieuwe exemplaar. U hoeft dus geen weken te wachten op reparatie. U kunt direkt weer doorspelen, want daar ging het immers om!

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!