Digitale piano’s

U kunt bij ons ook een digitale piano huren……, en zeer voordelig een digitale piano kopen!

Digitale piano kopen, huren of leasen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

   Actie: Tijd voor een nieuwe hobby? Wij verhuren in ons Huur Voordeel Plan een complete digitale piano al vanaf  €30,- per maand en in geval van koop kunt u Alle betaalde huur verrekenen. En meer dan dat!

Wat is een digitale piano?

Een digitale piano is een elektronische piano, zonder snaren en hamers dus, waarbij u het volledige toetsenbord krijgt van de gewone akoestische piano. De toetsen hebben zoveel mogelijk dezelfde aanslaggevoeligheid als bij een piano. De afmetingen van een digitale piano zijn dus ook globaal dezelfde als die van een gewone piano, behalve de hoogte. Boven het toetsenbord/klavier vindt u geen echte opbouw meer, maar nog wel een muziekstandaard.

“Een digitale piano hoeft nooit gestemd te worden.”

Bij elkaar heeft u voor het plaatsen dus ongeveer dezelfde ruimte nodig als voor een gewone piano. De digitale piano geeft talloze klankkleuren en -effecten en maakt het mogelijk om behalve via de luidsprekers ook “silent” met een koptelefoon te spelen, altijd en overal, zonder iemand te storen.

Van concertvleugel tot jazzorgel, klavecimbel of strijkorkest, de akoestiek van een grote zaal…, het is allemaal beschikbaar. En als extra voordeel geldt: een digitale piano hoeft nooit gestemd te worden. Dat scheelt al gauw € 170,- per jaar (bij 2x per jaar stemmen).

Verhuur/huurkoop digitale piano

Om redenen van kwaliteit en service bieden wij uitsluitend KAWAI, Roland en Yamaha digitale piano’s aan, waarbij in principe bijna elk model door ons leverbaar is in een huurkoopsysteem. Huurkoop/afbetaling gaat met een Huur Voordeel Plan voor digitale piano’s.


 • De looptijd is minimaal 12 en maximaal 36 (soms 60) maanden.

 • De huurprijs/afbetaling bedraagt 1/36 deel (soms 1/60 deel) van de verkoopprijs.

 • Na 36 (of 60) maanden wordt de piano automatisch uw eigendom.

 • Na 1 jaar kunt u de huur desgewenst zonder verdere kosten beëindigen.

 • U kunt tussentijds op elk moment kopen met 10% contant korting onder aftrek van alle reeds betaalde huur

Door deze in Nederland unieke huurvorm worden uw huurkosten uniek laag en combineert u het voordeel van huren met het contant voordeel van kopen ineens.

Wij verhuren buiten ons Huur Voordeel Plan ook instapmodellen met een prijs onder
€ 1000,00 i.s.m. DigitalePianohuren.nl

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Prijsvoorbeelden bij huren digitale piano’s

Voor het volledige modellenprogramma zie http://www.rolandce.comwww.yamaha.nl en www.kawai.nl

Voor een uitgebreide prijslijst en beschrijving van onze meest gehuurde modellen zie de pagina Piano Kopen.
Voor een verkorte overzichtelijke prijslijst klik hier.

Prijsvoorbeeld Roland FP-90 portable piano


 • Adviesverkoopprijs € 1.889,-

 • Contantprijs € 1.649,-

 • Maandhuur/afbetaling 36 maanden € 52,47


Kawai ES920 en ES520:

Recent uitgebracht als opvolger van de roemruchte Kawai ES8 is de nieuwe ES920 van Kawai. Met vele begeleidingsritmes en -accoorden , met een schat aan klank regelmogelijkheden zodat u zelf van deze piano uw personal piano kunt maken. Als u wilt kunt u zelfs elke toon apart instellen naar eigen voorkeur. De ingebouwde nieuwe SK Grand klank (Shigeru Kawai Vleugel) verslaat elke andere digitale vleugelklank met gemak! Een eenvoudiger versie van deze piano is de visueel gelijke ES520 met dezelfde klank, maar zonder equalizer en met een eenvoudiger klavier.

Neem met ons contact op voor meer informatie.


 • Advies Verkoopprijs € 1.950,- (ES920) of € 1.370,- (ES520)

 • Contantprijs € 1.529,-  (ES920) of € 935,- (ES520)

 • Prijs onderstellen: € 168,- (huiskameronderstel HM-5) of € 49,- (podium).

 • 5 jaar garantie.

 • Maandhuur/ afbetaling € 51,92 (ES920) of € 36,64 (ES520)


Zie www.kawai.nl. Op deze site vindt u ook alle specificaties en eigenschappen van deze en alle andere Kawai piano’s en digitale piano’s en van elk type een demo van alle ingebouwde klanken!

TIP: Prijsvoorbeeld en tevens een insiders-tip:

Deze piano biedt onder de digitale piano’s verreweg het beste pianogeluid in de prijscategorie van € 1.000,- tot € 2.000,- en is bovendien een beeldschoon model:

De KAWAI CN201 digitale piano (huiskamermodel)


 • Adviesprijs in Dark Rosewood, Zwart Zijdeglans en Wit € 1.790,-.

 • Contantprijs € 1.299,- .

 • Maandhuur/afbetaling € 49,72

Een goede tweede vinden wij de Yamaha CLP 725 met een adviesprijs van € 2.059,-. Ook een prachtige piano met mooi pianogeluid. Wij nodigen u uit om ze allebei vrijblijvend uit te proberen.

De Yamaha CLP 725


 • Adviesprijs in Dark Rosewood, Zwart Zijdeglans en Wit € 2.059,-.

 • Contantprijs € 1.349,-  

 • Maandhuur/afbetaling € 57,19

Tijdelijke huur van digitale piano’s:

Wij verhuren digitale piano’s voor de korte en voor de langere termijn, met of zonder de intentie later tot koop over te gaan. Deze piano’s zijn zowel met als zonder afbetalingsconstructie te huur voor elke gewenste termijn vanaf een dag.

De portable modellen waar wij voor beginners en professionals het meest mee werken zijn de Yamaha P255, en de KAWAI ES920 en ES520. Alle zijn portable piano’s die alles geven wat je in de huiskamer of op het podium nodig hebt, met ingebouwde versterkers en luidsprekers. Door hun lage gewicht zijn deze piano’s gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Er is een keuze uit twee verschillende onderstellen: voor de huiskamer en voor het podium.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Voor Evenementen, dag- en weekendverhuur: prijzen op aanvraag.
Wij verhuren naast de Yamaha P255 ook de digitale piano KAWAI ES920.

Garantieregeling voor digitale piano’s: Let Op!

Voor alle door ons geleverde digitale piano’s geldt een garantietermijn van 5 jaar. Uitsluitend bij ons bedrijf betekent dit ook tot 2 jaar een omruilgarantie voor een nieuw exemplaar:

Indien een door ons geleverde digitale piano binnen de termijn van 2 jaar een mankement vertoont dat tijdens normaal gebruik is ontstaan geven wij een nieuw exemplaar ter vervanging mee, met weer een omruilgarantie termijn van 2 jaar op dat nieuwe exemplaar.
U hoeft dus geen weken of zelfs maanden te wachten op reparatie. U kunt direct weer doorspelen, want daar ging het immers om!

Wij geven 5 jaar garantie!

Bovenop de omruilgarantie van 2 jaar geven wij daarna drie jaar extra garantie. Indien uw piano binnen dat 3e, 4e en 5e jaar ter reparatie aan ons zou worden aangeboden krijgt u een vervangend exemplaar mee totdat uw eigen piano weer hersteld retour komt. Uw totale garantie komt daarmee op 5 jaar. En u zit nooit zonder piano!

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!