Dag / Weekend piano verhuur

Bij ons kunt u voordelig terecht voor de huur van een piano, digitale piano of vleugel voor evenementen, feesten, huisconcerten, presentaties e.d.

Onze piano’s


  • Vleugels

  • Concertvleugels

  • Akoestische piano ‘s

  • Digitale piano’s

U kunt kiezen uit verschillende Yamaha Instrumenten, o.a de vleugels:
Yamaha G2, Yamaha C3 Conservatory, Yamaha C5, Yamaha C6, Yamaha C7, met verschillende muzikale klankkleuren zoals Klassiek of Jazz/pop.

Ook Bösendorfer en Steinway concertvleugels zijn mogelijk. Wij adviseren u daarin. Als babyvleugel zetten wij de prachtige briljant klinkende Kawai GL10 vleugel voor u in, de best klinkende kleine vleugel die wij kennen.

Ook verschillende Yamaha piano’s staan voor u klaar, evenals Petrof en Kawai piano’s.

De Digitale Piano’s die wij leveren zijn de Yamaha P255 en de Kawai ES 8 met ingebouwde versterker en luidsprekers. Indien gewenst verhuren wij voor grote ruimtes en zalen extra een Roland BA-330 stereo versterker met luidsprekers en evt. een microfoon. Op verzoek leveren wij er gratis een transportkarretje, zaalwielen en/of een hoes bij.


  • Wij maken een afspraak met u over de precieze bezorg- en ophaaltijd van de piano, zodat u niet of nauwelijks hiervoor wachttijd hoeft de reserveren.

Prijzen en transport

Een digitale piano huurt u al vanaf € 125,-. voor 1-4 dagen (zelf halen en retour brengen).
Onze all-in tarieven voor een dag/weekend voor een digitale piano starten vanaf € 245,- incl. 21% BTW en transporten ( = € 202,48 excl. BTW). Inclusief onderstel en pianobank.

Een akoestische zwart hoogglans Yamaha piano voor 1-4 dagen huurt u al vanaf € 295,- (1 dag) of € 325,- (2-4 dagen, weekend) incl. pianobank, stemmen, transporten en BTW ( = € 268,60 excl. BTW).

Prijzen kunnen variëren met de afstand binnen/buiten Amsterdam, of met speciale eisen die aan de piano worden gesteld zoals verhoogde stemming, of bijzondere transport omstandigheden.


  • Trappen lopen doen wij in overleg ook indien mogelijk en noodzakelijk.

Voor een zeer goede allround Pianist om elk denkbare gelegenheid te omlijsten met begeleidingen, achtergrondmuziek en/of muzikale hoogtepunten verwijzen wij u graag naar de website van pianist Thomas Alexander: https://thomasalexanderpiano.com/