Dag / Weekend piano verhuur

Bij ons kunt u voordelig terecht voor de huur van een piano, digitale piano of vleugel voor evenementen, feesten, huisconcerten, presentaties e.d.

Onze piano’s

  • Vleugels
  • Concertvleugels
  • Akoestische piano ‘s
  • Digitale piano’s

U kunt kiezen uit verschillende Yamaha Instrumenten, o.a de vleugels:
Yamaha G2, Yamaha C3 Conservatory, Yamaha C5, Yamaha C6, Yamaha C7, met verschillende muzikale klankkleuren zoals Klassiek of Jazz/pop.

Ook Bösendorfer en Steinway concertvleugels zijn mogelijk. Wij adviseren u daarin. Als babyvleugel zetten wij de prachtige briljant klinkende Kawai GL10 vleugel voor u in, de best klinkende kleine vleugel die wij kennen.

Ook verschillende Yamaha piano’s staan voor u klaar, evenals Petrof en Kawai piano’s. De digitale piano’s die wij leveren zijn de Yamaha P155 en de Kawai ES 8 met ingebouwde versterker en luidsprekers. Indien gewenst verhuren wij voor grote ruimtes en zalen extra een Roland BA-330 stereo versterker met luidsprekers en evt. een microfoon. Eventueel leveren wij er gratis een transportkarretje, zaalwielen en/of een hoes bij.

  • Wij maken een afspraak met u over de precieze bezorg- en ophaaltijd van de piano, zodat u niet of nauwelijks hiervoor wachttijd hoeft de reserveren.

Prijzen en transport

Onze all-in tarieven voor de huur voor een dag/weekend voor een piano starten vanaf € 200,- incl. 21% BTW. Een digitale piano huurt u al vanaf € 95,-. voor 1-4 dagen.

Prijzen kunnen variëren met het tijdstip van bezorgen/ophalen, de afstand binnen/buiten Amsterdam, of met speciale eisen die aan de piano worden gesteld.

  • Trappen lopen doen wij in overleg ook indien mogelijk en noodzakelijk.