Dag / Weekend piano verhuur

Bij ons kunt u voordelig terecht voor de huur van een piano, digitale piano of vleugel voor evenementen, feesten, huisconcerten, presentaties e.d.

Onze piano’s


  • Vleugels

  • Concertvleugels

  • Akoestische piano ‘s

  • Digitale piano’s

U kunt kiezen uit verschillende Yamaha Instrumenten, o.a de vleugels:
Yamaha G2, Yamaha C3 Conservatory, Yamaha C5, Yamaha C6, Yamaha C7, met verschillende muzikale klankkleuren zoals Klassiek of Jazz/pop.

Ook Bösendorfer en Steinway concertvleugels zijn mogelijk. Wij adviseren u daarin. Als babyvleugel zetten wij de prachtige briljant klinkende Kawai GM10 vleugel voor u in, de best klinkende kleine vleugel die wij kennen.

Ook verschillende Yamaha piano’s staan voor u klaar, evenals Kawai piano’s.

De Digitale Piano’s die wij leveren zijn de Yamaha P255 en de Kawai ES920 met ingebouwde versterker en luidsprekers. Indien gewenst verhuren wij voor grote ruimtes en zalen extra een Roland BA-330 stereo versterker met luidsprekers en evt. een microfoon. Op verzoek leveren wij er gratis een transportkarretje, zaalwielen en/of een hoes bij.


  • Wij maken een afspraak met u over de precieze bezorg- en ophaaltijd van de piano, zodat u niet of nauwelijks hiervoor wachttijd hoeft de reserveren.

Prijzen en transport

Een digitale piano huurt u al vanaf € 125,- voor 1 dag, inclusief onderstel en pianobank (zelf halen en retour brengen). Voor een weekend (2-4 dagen) berekenen wij u slechts € 25,- extra.
Onze all-in tarieven voor een dag/weekend voor een digitale piano starten vanaf € 300,- incl. transporten en 21% BTW ( = € 247,94 excl. BTW). Inclusief onderstel en pianobank.

Een akoestische zwart hoogglans Yamaha piano voor 1-4 dagen huurt u al vanaf € 350,- (1 dag) of € 395,- (2-4 dagen, weekend) incl. pianobank, stemmen, transporten en 21% BTW ( = € 326,45 excl. BTW).

Prijzen kunnen variëren met de afstand binnen/buiten Amsterdam, of met speciale eisen die aan de piano worden gesteld zoals verhoogde stemming, of bijzondere transport omstandigheden. Genoemde prijzen gelden binnen het gebied van Groot Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Diemen en tussenliggende plaatsen.


  • Trappen lopen doen wij in overleg ook indien mogelijk en noodzakelijk.

Voor een zeer goede allround Pianist om elk denkbare gelegenheid te omlijsten met begeleidingen, achtergrondmuziek en/of muzikale hoogtepunten verwijzen wij u graag naar de website van pianist Thomas Alexander: https://thomasalexanderpiano.com/