Wij bezorgen piano’s in Amsterdam

Sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van piano’s, silent piano’s, digitale piano’s en vleugels. U vindt bij ons dan ook niet alleen een grote verscheidenheid aan piano’s in verschillende kwaliteits- en prijsklassen voor beginners en professionals.
U zult bij ons bovendien aangenaam verrast worden door de vele huurmogelijkheden die wij bieden, waardoor ook bij een kleiner budget een betere piano binnen uw bereik komt.


Ons Huur Voordeel Plan, een vorm van Piano Leasen, combineert zelfs het voordeel van eerst huren met het contant voordeel van direct kopen. Een onverslaanbaar huur/koopconcept tegen zeer lage kosten! 

 

Vragen over afleveren van uw piano in Amsterdam ? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Bezorgen in Amsterdam

Amsterdam is ook wel bekend als Mokum, Venetië van het Noorden, A'dam, 020, Asd..

Een routeomschrijving vanaf Amsterdam is te vinden via deze link , dit is hemelsbreed ongeveer 2 km vanaf Veldhuis pianoverhuur.

Andere steden waar je onze piano’s kan kopen:

 

Hieronder staat nog meer informatie over Amsterdam:

hoofdstad en grootste stad van Nederland

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam telt 862.965 inwoners (1 januari 2019, CBS). Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente behoort tot de hoogste ter wereld.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bezienswaardigheden en attracties in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ en EYE Filmmuseum, dierentuin Artis, de Wallen en de coffeeshops. De stad telt twee universiteiten en meerdere hogescholen.