Posted on 30 september, 2019 · Posted in

Home / Winkel

KAWAI K-15 ATX3-L

8040,00€6.834,00
KAWAI K-15 ATX3-L
KAWAI K-15 ATX3-L

Home / Winkel

KAWAI K-15 ATX3-L

8040,00€6.834,00
Modelnummer: k15atx3-L
Het Silent Piano instapmodel van Kawai met een heldere warme klank en een ingebouwd superieur Silent Systeem om altijd en overal te kunnen spelen zonder anderen te storen.
Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai's "Ultra-Responsive Action" aan de top.

Deze piano is te huur met en zonder koopoptie.
In het Huur Voordeel Plan bedraagt de huur/afbetaling € 125,23 per maand (minimaal 12 mnd, maximaal 60 mnd.)
Zonder koopoptie huurt u vanaf 1% van de verkoopadviesprijs per maand ( = € 75,14 minimaal 24 mnd).
missing Option: Verzending
Verzending
  • Zelf ophalen
  • Gratis bezorgen
Laden Beschikbare opties
Maximale hoeveelheid overschreden
Minimum aankoopbedrag van 0 is vereist
Maximale aankoopbedrag οf 0 is toegestaan
Uw prijs: €6.834,00
6834.000
Een eenmalige prijs van €6.834,00 zal worden toegevoegd aan uw bestelling.
fabrikant: Kawai
  • Beschrijving

DAG EN NACHT

Het neerkomen van de hamers op de snaren veroorzaakt een vibratie bij de snaren en de resonantiebodem. Zo kan de warme, natuurlijke en onverwisselbare klank van een akoestische piano zich ontplooien.

Op een excellente piano spelen pianisten met spontaniteit en hartstocht. Deze enthousiaste uitdrukkingsvorm is echter niet altijd welkom. Er zijn altijd weer situaties en omgevingen waar het pianospel als storend wordt ondervonden. Wanneer bijv. kinderen toonladders oefenen, terwijl andere familieleden rustig TV willen kijken. Zelfs het spelen van een rustig Prélude van Chopin kan - na kortere of langere tijd - de buren storen.

De AnyTimeX3 modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het voor de pianist mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. Bij de levering van de AnyTimeX3 modellen inbegrepen bevindt zich de nieuw ontwikkelde Kawai koptelefoon SH-9. Hij is speciaal op de geïntegreerde klankopwekking van de instrumenten afgestemd.

KLANK

Wanneer de akoestische componenten uitgeschakeld zijn, gebruiken de KAWAI AnyTimeX3 piano´s een unieke digitale technologie die in het Shigeru onderzoek- en ontwikkelingslaboratorium in Ryuyo, Japan, waar ook de KAWAI SK-EX en EX concertvleugels in handwerk vervaardigd worden, ontwikkeld werd. In een geluiddichte ruimte zonder audio reflecties werd de volle en uitgebalanceerde klank van een KAWAI SK-EX en EX concertvleugel door gerenommeerde samplingspecialisten uit de hele wereld opgenomen. Uit deze opnames werd een soort vingerafdruk van de vleugels gemaakt, die een exacte imitatie van de harmonische en dynamische structuren weergeeft. De Harmonic Imaging™ technologie reproduceert het omvangrijke dynamische bereik van de originelen klanken van de concertvleugels en is ook de basis voor nog meer hoogwaardige instrumentale klanken.

IHSS SENSOR SYSTEM

Het volume van de afzonderlijke tonen van een akoestische piano is afhankelijk van de snelheid waarmee de hamers de snaren aanslaan. Een voorzichtige aanslag veroorzaakt een langzame beweging van de hamer en produceert slechts een geringe geluidssterkte. Een snelle aanslag veroorzaakt een snelle beweging van de hamer waardoor een hoog volume wordt bereikt. De AnyTimeX3 instrumenten reproduceren exact dit gedrag door in het pianomechaniek geïntegreerde sensoren, die de bewegingen van iedere hamer precies herkennen. Zowel bij het spelen van snelle passages waarbij dezelfde toetsen meermaals na elkaar worden aangeslagen als ook bij rustige stukken met langzaam aangeslagen toetsen: KAWAI´s Integrated Hammer Sensing System (IHSS) geeft de pianist uitstekende muzikale expressiemogelijkheden die het spelen van de allerfijnste nuances mogelijk maken. IHSS werkt wezenlijk preciezer dan de tot nu toe bestaande toetsensensor technieken.

DIGITAAL COMFORT

De AnyTimeX3 controle-eenheid is onder de speeltafel aangebracht. Digitale functies breiden de mogelijkheden van de AnyTimeX3 piano uit. Daarvoor staan functies zoals transponeren, stemming, een metronoom en een keuze aan hoogwaardige klanken tot uw beschikking, waarmee u de meest uiteenlopende muziekstijlen kunt spelen. De beide aan de voorzijde aangebrachte aansluitingen voor koptelefoon zijn bijv. ideaal voor het gebruik op muziekscholen, terwijl verdere aansluitmogelijkheden de gelegenheid tot een groot aantal andere toepassingen geven.

PROGRESSIVE HARMONIC IMAGING (PHI)

Progressive Harmonic Imaging heet de piano klankopwekking die in de K-15 ATX3L gebruikt wordt.

Door verschil in de kracht van de aanslag op het klavier verandert niet alleen het volume, maar natuurlijk ook het individuele klankkarakter van iedere afzonderlijke toon. De Progressive Harmonic Imaging technologie reproduceert de harmonische structuren absoluut op natuurlijke wijze in ieder dynamisch bereik ... van pianissimo tot fortissimo.

88 TOETSEN SAMPLING

De prachtige klanken van de SK-EX en EX concertvleugels zijn het hart van het nieuwe model K-15 ATX3L model van Kawai. Alle 88 toetsen van deze buitengewone instrumenten werden zorgvuldig opgenomen en geanalyseerd.

De individuele opname van iedere toets afzonderlijk op deze wijze en hun weergave garanderen een excellent klankbeeld met het karakter van de opgenomen concertvleugels. Het spelen van deze klanken is een unieke belevenis.

AKOESTIEK PIANO VEELZIJDIGHEID

De AnytimeX3 modellen beschikken over een keuze aan akoestische pianoklanken die ideaal geschikt zijn voor het spelen van de meest uiteenlopende muziekstijlen.

OMVANGRIJKE KLANKKEUZE

Behalve over de realistische akoestische pianoklanken beschikken de modellen van de AnytimeX3 serie ook over een keuze aan verdere klanken, zoals bijv. E-Piano, Hammondorgel of strijkers, die de musicus de mogelijkheid tot een grote muzikale veelzijdigheid bieden.

ENERGIE BESPAREN

De AnytimeX3 modellen beschikken over een automatische uitschakelfunctie. Het instrument schakelt zich uit, wanneer er voor een bepaalde tijd niet op wordt gespeeld.

About the Author