Sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van piano’s, silent piano’s, digitale piano’s en vleugels. U vindt bij ons dan ook niet alleen een grote verscheidenheid aan piano’s in verschillende kwaliteits- en prijsklassen voor beginners en professionals.
U zult bij ons bovendien aangenaam verrast worden door de vele huurmogelijkheden die wij bieden, waardoor ook bij een kleiner budget een betere piano binnen uw bereik komt.


Ons Huur Voordeel Plan, een vorm van Piano Leasen, combineert zelfs het voordeel van eerst huren met het contant voordeel van direct kopen. Een onverslaanbaar huur/koopconcept tegen zeer lage kosten! 

 

Vragen over afleveren van uw piano in Delft ? Neem vrijblijvend contact met ons op!  • De beste prijs/kwaliteitsverhouding.

  • Laagste prijsgarantie betekent ook echt laagste prijs.

  • Unieke 2 jaar Omruilgarantie voor digitale piano ’s bij koop en bij huur.

  • Unieke 2-jaars Terugkoopgarantie voor alle instrumenten, akoestisch en digitaal.

  • Wij leveren vanuit Amsterdam door heel Nederland zonder extra kosten.

  • Digitale piano ’s desgewenst thuis gemonteerd en getest, met 5 jaar garantie.

U wilt een piano kopen in Delft ?

Wij hebben veel klanten in Delft, wij zijn ook voor service en pianostemmen vaak in uw omgeving. U kunt dus altijd snel rekenen op onze dienstverlening. Wij bezorgen piano’s door heel Nederland en hebben in heel Nederland contact met servicepunten voor onderhoud, reparatie en stemmen. Met 5 jaar fabrieksgarantie op elke nieuwe digitale piano hoeft u nooit lang te wachten op service en reparatie.


Piano huren voor één dag

Bij ons kunt u voordelig terecht voor de huur van een piano, digitale piano of vleugel voor evenementen, feesten en huisconcerten voor één dag of weekend. U kunt kiezen uit verschillende Yamaha en Kawai Instrumenten. Wij werken met all-in tarieven. Meer informatie

Piano huren vanaf 1% van verkoopprijs

U huurt al een piano vanaf 1% van de verkoopprijs van de piano van uw keuze. Een nieuwe Kawai K 15 ATX Silent Piano met een adviesprijs van € 6416,- huurt u dus bijv. al vanaf € 64,16 per maand. Meer informatie

Huur Voordeel Plan

Wij bieden naast onze gewone huurmogelijkheden, waaronder Huur Met Kooprecht, een Huur Voordeel Plan dat het voordeel van het eerst thuis uitproberen van de piano van uw keuze combineert met het voordeel van kopen met hoge korting! Meer informatie

Andere steden waar je onze piano’s kan kopen: